Thursday, December 8
Bravo Albin “Je gjeniu i shekullit që po e jetojmë”: Mbrapa e ke popullin, jo langojt!

Bravo Albin “Je gjeniu i shekullit që po e jetojmë”: Mbrapa e ke popullin, jo langojt!

Bravo Albin “Je gjeniu i shekullit që po e jetojmë”: Mbrapa e ke popullin, jo langojt! Pas disa orësh bisedime, mbrëmë Kosova dhe Serbia kanë arritur një marrëveshje mes vete në Bruksel. ...

Politics

Entertainment

Bravo Albin “Je gjeniu i shekullit që po e jetojmë”: Mbrapa e ke popullin, jo langojt!

Bravo Albin “Je gjeniu i shekullit që po e jetojmë”: Mbrapa e ke popullin, jo langojt!

Bravo Albin “Je gjeniu i shekullit që po e jetojmë”: Mbrapa e ke popullin, jo langojt! Pas disa orësh bisedime, mbrëmë Kosova dhe Serbia kanë arritur një marrëveshje mes vete në Bruksel. Palët kanë rënë dako...

Sports

Bravo Albin “Je gjeniu i shekullit që po e jetojmë”: Mbrapa e ke popullin, jo langojt!

Bravo Albin “Je gjeniu i shekullit që po e jetojmë”: Mbrapa e ke popullin, jo langojt!

Bravo Albin “Je gjeniu i shekullit që po e jetojmë”: Mbrapa e ke popullin, jo langojt! Pas disa orësh bisedime, mbrëmë Kosova dhe Serbia kanë arritur një marrëveshje mes vete në Bruksel. Palët kanë rënë dakord për masat që të shmanget pë...

Opinion

Bravo Albin “Je gjeniu i shekullit që po e jetojmë”: Mbrapa e ke popullin, jo langojt!

Bravo Albin “Je gjeniu i shekullit që po e jetojmë”: Mbrapa e ke popullin, jo langojt!

Bravo Albin “Je gjeniu i shekullit që po e jetojmë”: Mbrapa e ke popullin, jo langojt! Pas disa orësh bisedime, mbrëmë Kosova dhe Serbia kanë arritur një marrëveshje mes vete në Bruksel. Palët kanë rënë dako...